Amandelolie (Zoet)

Orphi Amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis) is koud geperste (zoete) amandelolie.

De etherische olie werkt vochtinbrengend en is rijk aan vitamines, door de eigenschappen van de olie is het uitermate geschikt voor het vervaardigen van cosmetische producten. Dit product heeft een verzorgende werking en is het geschikt voor huid en haar.

Amandelolie is beschikbaar in verschillende verpakkingseenheden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waar gebruikt U dit product voor? Deel het met ons in de comments.

Vraag een offerte aan

Ik heb interesse in

Alle velden zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Leave a Comment